Monday, 27 August 2012

CinTa Adalah ANUGERAH!!

Kenapa ada jugak yang mengganggap Cinta itu hanyalah untuk permainan?? Q pelik la..padahal Cinta tu adalah Anugerah Terindah yang ALLAH anugerahkan kepada hamba2 nya.... walaupun dia bukan seorang Pemain Cinta tapi sama aje bila dia BerCinta/BerCouple ,lpastu putuss... dia tu same shja seperti memutuskan Silaturrahmi,, betol tak?? dan lepas putus dari seseorang itu..tak mngkin dia akan terus Single,konon borink lah...tak best lah..so,Couple lagi...lepas dah bosan,putus lagi... cuba bayangkan kalau seorang tu dalam hidup dia..dah banyak yang dia dah Couple,tiba time nak kawen... dah rasa macam biasa je...!so,fikir2 lah... Allah bagi Otak untuk berfikir, jangan sia2 kan nikmat yang Allah bagi....tak semua orang ada,.. so,gunakanlah akal kalian dengan sebaik2 nya.. orait... byEe..


                                                                                          -Jgn terasa hati pula dgn kata2 Q-

No comments: